Coolsculpting

Estetska medicina

Poliklinika pruža sveobuhvatne estetske usluge, od detaljnih pregleda do inovativnih tretmana poput CoolSculptinga, omogućujući pacijentima postizanje željenog izgleda uz stručnost i pažljivu njegu.

Konzultacije

Planiranje postupaka u rejuvenaciji za volumen lica i teksturu kože
(eng. CONSULTATIONS – planning rejuvenation procedures for facial volume and skin texture)

3R protokol

Personalizirani pristup pomlađivanju/rejuvenaciji (eng. 3R PROTOCOL – a personalized approach to rejuvenation)
REDENSIFIKACIJA (Eng. Redensify)
REPOZICIJA (Eng. Reposition)
REFIL  (Eng. Refill)

Botulintoxin tip A

Mikroinjekcija botoxa u boru privremeno smanjuje snagu mišića, odmah uklanja mimičke bore i poboljšava izgled kože (eng.The botox micro-injection into the wrinkle decreases muscle strength temporarily, removing expression lines immediately and improving the skin’s appearance.)

Plazma bogata trombocitima / fibrin bogat trombocitima

(eng. Plasma rich in platelets / fibrin rich in platelets)

Fibrin bogat trombocitima, poznat kao PRF (Platelet-Rich Fibrin), je napredna tehnologija u području regenerativne medicine i oralne kirurgije. To je autologne (dobivene iz tijela pacijenta) pripravak bogat trombocitima, fibrinom i faktorima rasta. PRF se dobiva centrifugiranjem pacijentove krvi, što rezultira fibrinskim ugruškom visoke koncentracije trombocita i leukocita.

Mezoterapija

(eng. Mesotherapy)

Mezoterapija je medicinska estetska procedura koja uključuje ubrizgavanje različitih supstanci direktno u kožu kako bi se poboljšao izgled kože ili tretirale određeni medicinski ili estetski problemi. Ova tehnika se obično koristi za poboljšanje izgleda kože lica, ali može se primijeniti i na druge dijelove tijela.

Lipoliza

(eng. Coolsculpting)

Lipoliza je medicinski postupak koji se koristi za razgradnju i uklanjanje viška masnih ćelija iz određenih dijelova tijela. Glavni cilj lipolize je smanjiti lokalizirane masne naslage i poboljšati konture tijela.

Skin boosteri biorevitalizacija (skin tech ®pharma group)

Tretman koji uključuje injekciju specifičnih supstanci u kožu kako bi se poboljšala hidratacija, elastičnost i tonus kože. Ova metoda se često koristi za lice, vrat, dekolte i druge dijelove tijela gdje je potrebno poboljšati izgled kože.

Bioremodulari (profhilo® , sunekos )

(eng. Bioremodulars)

Bioremodulari su estetski tretmani koji se koriste za poboljšanje izgleda kože i smanjenje znakova starenja. Ovi tretmani obično uključuju injekciju specifičnih supstanci u kožu kako bi se poboljšala hidratacija, elastičnost i volumen kože. Dva popularna bioremodularna tretmana su Profhilo® i Sunekos.
Profhilo®: Profhilo je brend hijaluronske kiseline koja se koristi za bioremodulaciju. To znači da ne samo da hidrira kožu već i stimulira proizvodnju kolagena i elastina, dva ključna proteina za zdravu i mladoliku kožu. Profhilo se obično primjenjuje u nekoliko tretmana i može se koristiti na različitim dijelovima tijela, uključujući lice, vrat, dekolte i ruke.

Sunekos: Sunekos je također tretman hijaluronskom kiselinom, ali sa posebnom formulacijom koja se koristi za poboljšanje elastičnosti i hidratacije kože. Ovaj tretman također može smanjiti fine bore i poboljšati tonus kože. Sunekos se obično primjenjuje serijom injekcija.

Fileri hijaluronske kiseline nove generacije 

(eng. Hyaluronic acid and new generation fillers)

Fileri hijaluronske kiseline su estetski proizvodi koji se koriste za popunjavanje bora, vraćanje volumena koži i poboljšanje kontura lica. Hijaluronska kiselina je supstanca koja se prirodno nalazi u koži i ima sposobnost zadržavanja vlage, čineći kožu hidriranom i mladolikom. Fileri hijaluronske kiseline se koriste za dodavanje volumena usnama, popunjavanje bora oko nosa i usta, poboljšanje kontura obraza i vraćanje mladolikog izgleda koži.

Preparati za kućnu primjenu

(eng. Preparations for home use)

Nekirurška korekcija vjeđa

(eng. No surgery blepharoplasty)

Nekirurška korekcija vjeđa, poznata kao “no surgery blepharoplasty” ili “non-surgical eyelid lift”, odnosi se na estetske tretmane koji se koriste za poboljšanje izgleda vjeđa bez potrebe za hirurškim zahvatom. Ovi neinvazivni tretmani često uključuju upotrebu injekcija ili tehnologija kao što su laseri ili radiofrekvencija kako bi se podigle vjeđe, smanjile bore ili eliminiralo višak kože oko očiju.

Kiruška korekcija vjeđa

(eng. Surgery blepharoplasty)

Kirurška korekcija vjeđa, poznata i kao blefaroplastika, je kirurški postupak koji se koristi za poboljšanje izgleda gornjih ili donjih vjeđa. Ova procedura može uključivati uklanjanje viška kože, masnog tkiva ili mišića oko očiju kako bi se smanjile bore, otečenost ili opuštena koža na vjeđama.

Blefaroplastika se može izvoditi na gornjim ili donjim vjeđama, ili oboje, u zavisnosti od potreba pacijenta. Postupak može poboljšati vid, osobito ako su opuštene vjeđe počele ometati vidno polje.

Genetski testovi

( eng. Genetic testing)

 • TeloTest ™ Fagron  Genomics  je namjenjen za:
  • muškarce i žene starije od 30 godina koji su zabrinuti zbog svog procesa starenja i traže rješenja za njegovo usporavanje.
  • pacijente sa obiteljskom anamnezom ranog starenja ili razvoja zdravstvenih stanja koja tome doprinose.
  • osobe koje žele imati kompletno i cjelovito praćenje svog procesa starenja.
  • sve osobe koje žele imati učinkovit i personaliziran anti-age tretman.
 • GlycanAge u suradnji s Genos d.o.o., DNA laboratorij: najprecizniji test biološke dobi koji otkriva starost vašeg imuniteta
 • NutriGen™ Fagron  Genomics je inovativni genetski test koji omogućuje izradu personaliziranog plana prehrane u svrhu regulacije tjelesne težine, uzimajući u obzir genetske čimbenike i druge relevantne karakteristike pacijenta

Coolsculpting 

CoolSculpting je neinvazivna procedura za smanjenje masnih naslaga putem kontroliranog hlađenja. Ovaj tretman je posebno dizajniran da cilja određena područja tijela gdje se nakupljaju masne naslage, poput trbuha, bokova, butina i drugih problematičnih zona. Tokom CoolSculpting tretmana, specifična područja koja želite tretirati postavljaju se između dva panela koji generiraju hladan zrak. Hlađenje djeluje selektivno na masne ćelije, uzrokujući njihovo postepeno smanjenje bez oštećenja okolnih tkiva.

Jedan od ključnih benefita CoolSculpting tretmana je odsustvo kirurških zahvata, igala ili potrebe za oporavkom. Pacijenti mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima nakon tretmana. Postepeni proces eliminacije masnih ćelija iz tijela može se vidjeti tokom nekoliko nedjelja do mjeseci nakon tretmana, pružajući prirodan i postepen rezultat. CoolSculpting je popularan među osobama koje žele smanjiti masne naslage na specifičnim mjestima bez potrebe za invazivnim zahvatima.

Jeste li spremni za novi pogled na svijet?

Zatražite termin konzultacija, zahvata ili tretmana putem našeg sigurnog online obrasca ili na broj telefona +385 (0)23 203 510

Pošaljite nam upit